Gepubliceerd in:

Parkeren op Android Auto via Flitsmeister

Parkeren op Android Auto via Flitsmeister

14 aug. 2024


In de allernieuwste update (12.5) is het mogelijk om een parkeeractie te starten en stoppen via het Android Auto-scherm. Het is al een tijdje mogelijk om met de app te parkeren, maar we hebben het nu nog makkelijker voor je gemaakt door deze functie toe te voegen. Parkeren op CarPlay is ook beschikbaar.


Hoe activeer ik parkeren?

Voordat je een parkeersessie kan starten, is het van belang dat er een parkeeraccount wordt gemaakt in het menu van de app. Dit vind je linksboven. De stappen zijn eenvoudig te volgen en de transactiekosten zijn 0,35 cent per parkeersessie.


Voordelen parkeren (op Android Auto)


- Je hoeft nooit meer naar de betaalautomaat
- Je betaalt nooit te veel dankzij de start- en stopmogelijkheid wanneer je aankomt en weer weggaat.
- Alles wat je nodig hebt in de auto vind je in één app. Je start je route, wordt gewaarschuwd voor flitsers en gevaarlijke situaties en je start na je rit een parkeersessie.
- Je ontvangt altijd notificaties over je lopende parkeersessie zodat je nooit vergeet om de sessie te stoppen.
- Via het scherm op Android Auto wordt het makkelijker gemaakt voor gebruikers omdat de telefoon eigenlijk niet meer nodig is.
- Je kan altijd gratis kentekens toevoegen. Of je nu wilt parkeren voor een vriend of voor jezelf; dit is zo gepiept.


Android Auto is een PRO-functie


Naast de gratis versie bieden we ook veel voordelen in Flitsmeister PRO en PRO Plus. In PRO en PRO Plus is de mogelijkheid toegevoegd om de app via het scherm te gebruiken in plaats van via de auto. Ben je nog geen PRO gebruiker? Dan is het van belang om PRO eerst aan te schaffen via het menu van de app. Je kan de eerste 30 dagen gratis proberen om te kijken wat je van de voordelen vindt. Alles vind je hier op een rij.


Hoe werkt parkeren op Android Auto?


De app/het scherm ziet dat je in een parkeerzone stilstaat. Handig voor als je twijfels hebt of het een betaalde zone is! Vervolgens start je met één tik op de blauwe P een parkeersessie. Doordat de P rood wordt, zie je dat een parkeersessie loopt. Als je wegrijdt, ontvang je een duidelijke melding dat de parkeersessie gestopt mag worden. Zo betaal je nooit te veel. Maandelijks ontvang je een factuur met alle parkeersessies die je hebt gedaan. Dit wordt dan afgeschreven door de gekozen betaalmethode zoals bijvoorbeeld creditcard of iDEAL.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.