Gepubliceerd in:

Binnenkort: tol betalen via Flitsmeister

Binnenkort: tol betalen via Flitsmeister

27 aug. 2024

Flitsmeister krijgt binnenkort een handige nieuwe functie: automatisch tol betalen. De eerste tolweg die we aansluiten is de nieuwe snelweg A24, die in december dit jaar opent. Bij elke rit op deze snelweg ben je tol verschuldigd. Registratie gaat via kentekenherkenning, waarna je de verschuldigde tolheffing betaalt via een maandelijkse factuur van Flitsmeister.




Primeur voor snelweg A24: de Blankenburgverbinding


De nieuwe snelweg A24 wordt als eerste aangesloten op de tolfunctie van Flitsmeister. De A24 is een nieuwe snelweg die de A15 en de A20 bij Rotterdam met elkaar verbindt. De weg bevat een tunnel en loopt daarmee onder de Nieuwe Waterweg door. In de volksmond wordt deze nieuwe route de Blankenburgverbinding genoemd, de officiële naam voor de tunnel is de Maasdeltatunnel. Rijkswaterstaat verwacht dat tussen de 74.000 en 97.000 voertuigen per etmaal gebruik maken van de nieuwe verbinding. Uiteraard zal het verkeer op de omliggende snelwegen zoals de A15 afnemen. Zo ontstaat ruimte en nemen vertragingen (hopelijk!) af waardoor jij sneller op je bestemming bent.




Tol betalen via kentekenherkenning


Vergeet het kopen van een vignet of het wachten voor een tolpoort. De tolfunctie in Flitsmeister werkt met kentekenherkenning. Je registreert je eenmalig, koppelt je bankrekening en kenteken en rijden maar! Elke rit die je maakt wordt geregistreerd. Vervolgens mailen we je elke maand de factuur met een overzicht van alle gemaakte tolritten. Handig, want zonder registratie ontvang je alle ritten apart van het RDW, en heb je slechts een aantal dagen om elke rit handmatig te betalen. 




Blankenburgverbinding opent binnenkort; blijf op de hoogte

Wees voorbereid en registreer je gratis voordat de Blankenburgverbinding opent. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze updates. Dit kan nu makkelijk via de app. Ga naar het Menu, tik op Tol. Je krijgt dan een bericht als de registratie opent.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.