Gepubliceerd in:

Kadootje: 3 maanden gratis PRO met KPN Pay & Flitsmeister Parkeren

Kadootje: 3 maanden gratis PRO met KPN Pay & Flitsmeister Parkeren

15 jul. 2024

Flitsmeister gebruik je natuurlijk voor flitsmeldingen, waarschuwingen en navigatie. Maar wist je dat je met Flitsmeister ook kunt betalen voor parkeren? Je parkeert door je kenteken en parkeerzone in te vullen in de app. Betalen doe je per seconde en werkt via automatische incasso, creditcard en KPN Pay.



Tijdelijke actie: 3 maanden gratis PRO

Samen met KPN hebben we een cadeautje voor je. Als je nu een parkeeraccount hebt of maakt met KPN Pay als betaalmethode, krijg je 3 maanden Flitsmeister PRO cadeau. Meer hoef je niet te doen en je bent meteen klaar om na je rit met Flitsmeister te parkeren. 

Flitsmeister PRO zit bomvol functies zoals CarPlay, Android Auto, je actuele en gemiddelde snelheid en meer. Allemaal zonder reclame. Na het koppelen van je parkeeraccount ontvang je de PRO couponcode binnen 1 werkdag in je e-mail. Tip: check ook je spam inbox! Wissel de coupon in via Mijn Flitsmeister (hier lees je hoe) en geniet meteen van alle voordelen.

Weten wat KPN nog meer voor jou in petto heeft? Check KPN.com/voorjou of ga in de MijnKPN app naar het tabblad Voor Jou. 


Wat is KPN Pay?

Je verwacht het niet, maar KPN Pay is alleen te gebruiken door klanten met een mobiel abonnement bij KPN. ;-) KPN Pay is een betaalmethode, waarmee je bijvoorbeeld kunt betalen in de App Store of de Play Store. En dus ook voor Flitsmeister Parkeren. Het werkt eenvoudig. Je koppelt Flitsmeister Parkeren eenmalig aan je 06-nummer van KPN. That’s it! De kosten van je parkeersessies komen daarna op je maandelijkse rekening van KPN en worden samen met je telefoonabonnement afgeschreven. Op deze manier heb je geen creditcard nodig en staan je kosten overzichtelijk bij elkaar. 



KPN Pay instellen voor Flitsmeister Parkeren

Om te parkeren via Flitsmeister, heb je een parkeeraccount nodig. Deze maak je gratis aan via de Flitsmeister app. Zo werkt het:

  • Tik hier als je dit op je telefoon leest, of ga in de app naar Menu en tik bovenaan op Aanmelden.

  • Maak een Flitsmeister account aan en/of log in.

  • Ingelogd? Ga naar Menu en tik op Parkeren.

  • Voeg parkeren toe aan je account en bevestig via sms.

  • Kies bij betaalmethode voor KPN Pay.

  • Voeg daarna nog gratis je kenteken toe, zodat je klaar bent voor je eerste parkeeractie!


Heb je al een parkeeraccount en wil je ook betalen via KPN Pay? Ga naar de app, log in, kies voor Parkeren in het menu, tik op het tandwiel voor je instellingen en tik op Betaalmethode. Daar wijzig je eenvoudig naar KPN Pay, of een andere betaalmethode naar keuze. 


Wil je meer weten over KPN Pay? KPN legt hier uit hoe KPN Pay werkt. Heb je problemen met parkeren of een andere vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen over parkeren via Flitsmeister. 


Actievoorwaarden:

  • Deze actie is een samenwerking tussen KPN en Flitsmeister.

  • De actie is geldig van 15 juli 2024 00.00 t/m 2 september 2024 23:59.

  • Voor deze actie geldt maximaal 1 Flitsmeister PRO couponcode per KPN-klant.

  • Omdat je account gekoppeld is aan je 06-nummer, komen alleen KPN Mobiel klanten in aanmerking voor de actie.

  • De couponcode is na ontvangst 365 dagen (1 jaar) geldig.

  • Gebruikers komen in aanmerking voor een couponcode voor 3 maanden Flitsmeister PRO (t.w.v. EUR 8,97) als ze een account hebben voor Flitsmeister Parkeren én KPN Pay als betaalmethode hebben geselecteerd.

  • De gebruiker ontvangt de couponcode via e-mail binnen 24 uur na het koppelen van de betaalmethode of in de eerste week van de actieperiode indien de gebruiker al eerder voor de betaalmethode KPN Pay heeft gekozen.

  • De gebruiker moet Flitsmeister PRO zelf activeren via Mijn Flitsmeister, door in te loggen en vervolgens de couponcode in te vullen.

  • Het abonnement op Flitsmeister PRO stopt automatisch na de 3 gratis maanden.

  • De gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid van Flitsmeister zijn van toepassing.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.